Slim topdesign De BK Q-linair Master is een Nederlands ontwerp dat maar liefst drie internationale design awards in de wacht wist te slepen. De BK Q-linair Master is dan ook in alle opzichten slim in vorm en functie. De pannen hebben een extra hoge geborstelde roestvrij edelstalen body die loodrecht omhoog loopt en uitmondt in een wijdere bovenrand. Door de extra hoogte kunnen er extra grote porties in één keer gekookt worden. Op de rand bevinden zich hoog geplaatste grepen en tuiten om af te kunnen gieten. De BK Q-linair Master is uitgerust met een uniek afgietsysteem, waarbij de deksel met een kwartslagdraai in de rand van de pan, onder de greep, vergrendeld kan worden. Hierdoor wordt schenken en afgieten gemakkelijker en veiliger.

Praktisch in gebruik De BK Q-linair Master is voorzien van een ingekapselde sandwichbodem die zorgt voor een snelle opwarming en perfecte warmteverdeling door de hele pan. De BK Q-linair Master is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven. De BK Q-linair Master maakt dankzij het afgietsysteem het vergiet overbodig. Ook de maatbeker kan in de kast blijven, de binnenzijde van de pannen is namelijk uitgevoerd met een nauwkeurige maataanduiding. De hoge plaatsing van de grepen en stelen zorgt dat de grepen minder snel heet worden en maakt het mogelijk om de pannen zeer compact te stapelen. Na gebruik mogen de pannen de vaatwasser in.

Top Design

TOP DESIGN

Deze serie is voorzien van een uniek afgietsysteem. De deksel kan met een draai onder de grepen vergrendeld worden. Zo kunnen hete vloeistoffen veilig afgegoten of uitgeschonken worden via de inkepingen die aangebracht zijn in de bovenrand van de pan.

UNIEK EN VEILIG AFGIETSYSTEEM

UNIEK EN VEILIG AFGIETSYSTEEM

De deksels kunnen vergrendeld worden in de rand onder de greep, zodat er veilig afgegoten kan worden via de speciale schenktuiten.

HOOGGEPLAATSTE GREPEN

HOOGGEPLAATSTE GREPEN

De hoge plaatsing van de grepen en stelen zorgt dat de vuurvaste grepen minder snel heet worden. De pannen zijn hierdoor ook zeer compact te stapelen.

MAATVERDELING

MAATVERDELING

De pannen hebben een nauwkeurige maatverdeling aan de binnenzijde.

PRIJSWINNEND DESIGN

PRIJSWINNEND DESIGN

De BK Q-linair Master heeft een Red Dot Design Award gewonnen.

Ook verkrijgbaar in trendy zwart design

Nu ook met stylish zwarte coating

Naast de BK Q-linair Master pannen met hoge geborstelde roestvrij edelstalen body, is de Q-Linair Master serie nu ook verkrijgbaar met stylish zwarte coating