Slim topdesign De BK Q-linair Master Glas is een Nederlands ontwerp dat maar liefst drie internationale design awards in de wacht wist te slepen. De BK Q-linair Master Glas is dan ook in alle opzichten slim in vorm en functie. De pannen hebben een extra hoge geborstelde roestvrij edelstalen body die loodrecht omhoog loopt en uitmondt in een wijdere bovenrand. Door de extra hoogte kunnen er extra grote porties in één keer gekookt worden. Op de rand bevinden zich hoog geplaatste grepen en tuiten om af te kunnen gieten. De BK Q-linair Master Glas is uitgerust met een uniek afgietsysteem, waarbij de deksel met een kwartslagdraai in de rand van de pan, onder de greep, vergrendeld kan worden. Hierdoor wordt schenken en afgieten gemakkelijker en veiliger. De deksel van gehard glas maakt het mogelijk om het kookproces te volgen zonder warmte te laten ontsnappen.

Praktisch in gebruik De BK Q-linair Master Glas is voorzien van een ingekapselde sandwichbodem die zorgt voor een snelle opwarming en perfecte warmteverdeling door de hele pan. De BK Q-linair Master Glas is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven. De BK Q-linair Master Glas maakt dankzij het afgietsysteem het vergiet overbodig. Ook de maatbeker kan in de kast blijven, de binnenzijde van de pannen is namelijk uitgevoerd met een nauwkeurige maataanduiding. De hoge plaatsing van de grepen en stelen zorgt dat de grepen minder snel heet worden en maakt het mogelijk om de pannen zeer compact te stapelen. Na gebruik mogen de pannen de vaatwasser in.

Top Design

VEILIG AFGIETEN

Deze serie is voorzien van een uniek afgietsysteem. De deksel kan met een draai onder de grepen vergrendeld worden. Zo kunnen hete vloeistoffen veilig afgegoten of uitgeschonken worden via de inkepingen die aangebracht zijn in de bovenrand van de pan.

UNIEK EN VEILIG AFGIETSYSTEEM

ENERGIEBESPAREND

Deze serie pannenserie heeft stootvaste glazen deksels. Het glas geeft een perfect zicht op het kookproces zonder de deksels op te hoeven tillen. Hierdoor blijft de warmte in de pan constant en kan er energiebesparend gekookt worden.

HOOGGEPLAATSTE GREPEN

HOOGGEPLAATSTE GREPEN

De hoge plaatsing van de grepen en stelen zorgt dat de vuurvaste grepen minder snel heet worden. Zo blijven de pannen onder alle omstandigheden veilig te hanteren tijdens het verplaatsen en afgieten. Daarnaast zijn de pannen door de hooggeplaatste grepen zeer compact te stapelen.

MAATVERDELING

MAATVERDELING

Deze serie is aan de binnenzijde voorzien van een nauwkeurige maatverdeling. Hierdoor is het mogelijk om zonder gebruik van een maatbeker toch nauwkeurig vloeistoffen af te meten.

PRIJSWINNEND DESIGN

PRIJSWINNEND DESIGN

Deze serie heeft een Red Dot Design Award gewonnen. De Red Dot Design Award is a prestigieuze internationale product design prijs die wordt toegekend door het Design Centrum Nordrhein Westfalen in Essen, Duitsland. Het doel van de prijs is het belonen van onderscheidend design en trendsetters.

Ook verkrijgbaar in trendy zwart design

Nu ook met stylish zwarte coating

Naast de BK Q-linair Master pannen met hoge geborstelde roestvrij edelstalen body, is de Q-Linair Master serie nu ook verkrijgbaar met stylish zwarte coating