Geraffineerde eenvoud

Veelzijdig design De BK Profiline is een pannenserie zonder opsmuk die ongecompliceerd gemak biedt op elk fornuis. De BK Profiline pannen hebben een body van hoogglans gepolijst roestvrij edelstaal met een handige schenkrand. De body en bodem lopen vloeiend en afgerond in elkaar over, wat zorgt voor moeiteloos omroeren en eenvoudige reiniging. De grepen en stelen liggen prettig in de hand en zorgen voor een veilige grip tijdens het kookproces. De deksels zijn hoogglans gepolijst en maken het geheel mooi af.

Praktisch in gebruik De BK Profiline is voorzien van een ingekapselde sandwichbodem die zorgt voor een snelle opwarming en goede warmteverdeling door de hele pan. De BK Profiline is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven. De bovenrand van de panbody is omgekruld tot een handige schenkrand om afgieten of schenken gemakkelijker te maken. De pannen zijn gemakkelijk te stapelen en mogen na gebruik de vaatwasser in.

GROOT ASSORTIMENT

GROOT ASSORTIMENT

Deze serie past zowel in een één- persoonshuishouden als in een groot gezin. De pannen zijn verkrijgbaar vanaf 14 Ø cm voor kleinere hoeveelheden tot 24 Ø cm voor grotere porties.

RUIMTEBESPAREND

RUIMTEBESPAREND

De pannen zijn goed stapelbaar.

SNELLE OPWARMING

SNELLE OPWARMING

De ingekapselde sandwichbodem zorgt voor snelle opwarming en goede warmteverdeling.

PERFECTE GRIP

PERFECTE GRIP

Deze serie is voorzien van stevige vuurvaste grepen en stelen. Zo blijven de pannen onder alle omstandigheden veilig te hanteren tijdens het verplaatsen en afgieten.

SCHENKRAND

SCHENKRAND

De rand is omgekruld tot schenkrand voor veilig schenken of afgieten.

AFGERONDE BINNENZIJDE

AFGERONDE BINNENZIJDE

Ronde binnenzijde voor moeiteloos omroeren en eenvoudige reiniging.