Speels en Origineel

Speels BK introduceert de special print collection. Deze originele Nijntje- versie van de BK Special Print Collection- koekenpan combineert gebruiksgemak met fun. Samen met de kinderen in de keuken staan wordt nog leuker als er gebakken wordt in een heuse Nijntje- pan. De pannen worden geleverd met het siliconen bakvormpje in de vorm van Nijntje. Met deze bakvorm maakt u de lekkerste en mooiste Nijntje- pannenkoeken of gebakken eieren. De stevige koudsteel is mooi én functioneel: fraai gevormd, wordt niet snel heet, is ergonomisch en daardoor veilig in gebruik. De pannen kunnen eenvoudig gereinigd worden in de vaatwasser.

Origineel De pan is voorzien van een Nijntje- print aan de binnenzijde. Nijntje of, zoals ze wereldwijd bekend is, Miffy is een karakter uit de kinderboeken van Dick Bruna. Dit witte konijntje, getekend in duidelijke en simpele lijnen, beleeft avonturen, die kinderen aanspreken van nul tot zes jaar. De verhaaltjes worden over de hele wereld verteld. Deze pan is speciaal ontwikkeld voor gebruik op gas, maar ook heel goed te gebruiken op elektrische en keramische kookplaten. De hoogwaardige PFOA- vrije Teflon® Select antiaanbaklaag, die bij dagelijks gebruik tegen een stootje kan. Pannenkoeken of eieren blijven niet meer in de pan kleven, zodat deze netjes geserveerd kunnen worden.

Origineel

Origineel

De pan is voorzien van een Nijntje-print aan de binnenzijde. Dit witte konijntje, getekend in duidelijke en simpele lijnen, beleeft avonturen, die kinderen aanspreken van nul tot zes jaar.

Zeer geschikt voor gebruik op gas

Zeer geschikt voor gebruik op gas

Zeer geschikt voor gebruik op gas.

Nijntje siliconen bakvorm

Nijntje siliconen bakvorm

Bakken met de BK Special Nijntje koekenpan wordt nog leuker met het siliconen bakvormpje in de vorm van Nijntje. Met de bakvorm maakt u de lekkerste en mooiste Nijntje-pannenkoeken of gebakken eieren.

Vetarm bakken

Vetarm bakken

De Easy Basic heeft een hoogwaardige PFOA- vrije Teflon® Select antiaanbaklaag, die bij dagelijks gebruik tegen een stootje kan. Vis of vlees blijft niet meer in de pan kleven, zodat uw gerechten netjes geserveerd kunnen worden.

Veilig bakken en braden

Veilig bakken en braden

De serie heeft een stevige kunststof steel. Het kunststof wordt niet snel heet bij contact met warmtebronnen. De pannen blijven onder alle omstandigheden veilig te hanteren.

VEnergiebesparend

Energiebesparend

Het aluminium zorgt voor een snellere opwarming en gelijkmatige warmteverdeling. Zo is het mogelijk om een prachtig egaalbruin gebakken product te bereiden.

Dupont Print Technology

Dupont Print Technology

De speciale inkt - 100% voedselveilig – wordt onder de topcoating aangebracht en is als het ware tussen 2 lagen verzegeld. Hierdoor blijft de print permanent zichtbaar.

Snelle reiniging

Snelle reiniging

Deze pan is vaatwassergeschikt.