Pan voor het leven
Deze Wokarang is onverwoestbaar. Door het dagelijks gebruik van de wok bouw je natuurlijke en oersterke anti-aanbakeigenschappen op, dit wordt de patina-laag genoemd. Bij deze Wokarang geldt: hoe vaker je de wok gebruikt, hoe beter hij wordt. De Wokarang is veelzijdig; je kunt in deze wok roerbakken, bakken, braden, sudderen, stomen en zelfs frituren.

Door de unieke vorm van de Wokarang is wokken extra leuk; door de speciale komvormige rand vallen de ingrediënten altijd terug in de wok. De BK Nature Wokarang is geschikt voor alle warmtebronnen.

Wokarang

Wokken is opnieuw uitgevonden!
De BK Wokarang is wokinnovatie voor de moderne keuken. De Wokarang heeft een revolutionair design; met één beweging van de spatel vallen de ingrediënten terug in de wok en draai je je hand niet meer om voor een heerlijk en gezond wokgerecht.

Ook grote stukken vis en vlees kun je eenvoudig omdraaien dankzij de komvormige rand. Tijdens het wokken hoef je de wok daardoor niet op te tillen. Groot voordeel is bovendien dat je fornuis gegarandeerd schoon blijft. Roerbakken en wokken met de BK Wokarang was nog nooit zo leuk en eenvoudig!


VEELZIJDIG

Deze Wokarang is veelzijdig; je kunt erin roerbakken, bakken, braden, sudderen, stomen en zelfs frituren.

WOKKEN!

STOMEN!

FRITUREN!


Tips voor gebruik
Bekijk de video om te zien hoe je de wok inbrandt en er voor zorgt dat je deze voor de rest van je leven kan gebruiken.


geen GEKNOEI

GEEN GEKNOEI

Door de unieke vorm van de Wokarang vallen de ingrediënten altijd terug in de wok.

Pan voor het leven

PAN VOOR HET LEVEN

Deze Wokarang is onverwoestbaar. Hoe vaker je de Wokarang gebruikt, hoe beter de natuurlijke patina-laag wordt. Hoe donkerder, hoe beter.

alles in 1 pan

ALLES IN 1 PAN

Naast roerbakken kun je in deze Wokarang bakken, stomen, sudderen, braden en zelfs frituren. Dat maakt de BK Nature Wokarang een veelzijdige wok.

houten handvat

HOUTEN HANDVAT

Het houten handvat beschermt handen tijdens het wokken, het wordt niet heet en ligt lekker in de hand.

makkelijk in gebruik

MAKKELIJK IN GEBRUIK

Na gebruik spoel je de Wokarang eenvoudig met heet water en een afwasborstel af. Maak de wok goed droog voordat je de Wokarang opbergt.

Original design by BK

ORIGINAL DESIGN BY BK

Het unieke ontwerp van de Wokarang is een eigen ontwerp van BK.