De BK Nature koekenpan is een koekenpan voor het leven. Door het dagelijks gebruik van de koekenpan bouw je natuurlijke en oersterke anti-aanbakeigenschappen op. De pan is uitermate geschikt voor het bakken van vlees en vis en het bereiden van de perfecte omelet. Dit maakt de BK Nature koekenpan super veelzijdig.

Door het gebruik van de koekenpan wordt de bodem van de pan donker en krijgt deze een patina-laag. Hoe donkerder de koekenpan, hoe beter de patina-laag wordt en dus de anti-aanbakeigenschappen zijn. Het is een natuurlijk proces en maakt de koekenpan onverwoestbaar. De BK Nature koekenpan is geschikt voor alle warmtebronnen. Voor lang plezier van jouw koekenpan maak je de koekenpan snel en gemakkelijk schoon onder de warme kraan. Een gezond gerecht op tafel zetten was nog nooit zo makkelijk!

Hier vind je alle informatie over juist gebruik en onderhoud van BK Nature pannen.

Pan voor het leven

Deze koekenpan is onverwoestbaar. Hoe vaker je de koekenpan gebruikt, hoe beter de natuurlijke patina-laag wordt. Hoe donkerder, hoe beter.

Alles in 1 koekenpan!

De pan is uitermate geschikt voor het bakken van vlees en vis en het bereiden van de perfecte omelet. Dat maakt de BK Nature koekenpan een veelzijdige koekenpan.

Houten handvat

Het houten handvat beschermt handen tijdens het bakken, hij wordt niet heet en ligt lekker in de hand.

Makkelijk in gebruik

Na gebruik spoel je de koekenpan eenvoudig met heet water en een afwasborstel af. Maak de koekenpan goed droog voordat je de pan opbergt.