MRS. GRIPPER

Deze grijptangen zijn gemaakt van hoogwaardig 18/10 roestvrij edelstaal in combinatie met voedselveilig en hygiënisch siliconen. De tang (28 cm lang) is hittebestendig tot 260°C. Doordat het uiteinde van siliconen is, loop je geen risico op beschadiging van de antiaanbaklaag in de koekenpan. De grepen van de tang zijn eveneens van siliconen, wat zorgt een veilige en goede grip. Een grijptang gebruik je om stukken vlees, vis of groente gemakkelijk om te draaien en te serveren. Met één hand kun je de tang openen en sluiten. Wanneer je de tang inknijpt en het ophangoog uittrekt, zet je de tang op slot. Wanneer je de siliconen tang inknijpt en het ophangoog induwt, open je de tang. De tang kan gereinigd worden in de vaatwasser.

Hittebestendig

Hittebestendig

De tangen zijn hittebestendig tot 260° graden.

Handig sluitsysteem

Handig sluitsysteem

Wanneer je de tang inknijpt en het ophangoog uittrekt, zet je de tang op slot. Wanneer je de siliconen tang inknijpt en het ophangoog induwt, open je de tang.

Handig ophangoog

Handig ophangoog

Met behulp van het siliconen ophangoog kunnen de tangen makkelijk worden opgehangen. Dit scheelt opbergruimte.

Siliconen handgrepen vervaardigd van antislip materiaal

Siliconen handgrepen vervaardigd van antislip materiaal

Dit maakt de tang stabiel en geeft een goede grip.

Licht in gewicht

Licht in gewicht

Het gebruik van de combinatie siliconen en hoogwaardig 18/10 roestvrij edelstaal zorgt ervoor dat de tang licht is in gewicht. Hierdoor kunnen de ingrediënten makkelijk worden opgepakt.

Hygiënisch

Hygiënisch

De siliconen kop van de tang maakt de tang voedselveilig en hygiënisch in gebruik.

Vaatwasmachinebestendig

Vaatwasmachinebestendig

De tangen kunnen na gebruik worden gereinigd in de vaatwasmachine.