GERAFFINEERDE EENVOUD

De BK Marmite is een pannenserie zonder opsmuk die ongecompliceerd gemak biedt op elk fornuis. De BK Marmite pannen hebben een body van geborsteld roestvrij edelstaal met een hoogglans rand. De body en bodem lopen vloeiend en afgerond in elkaar over, wat zorgt voor moeiteloos omroeren en eenvoudige reiniging. De grepen en stelen liggen prettig in de hand en zorgen voor een veilige grip tijdens het kookproces. De deksels zijn hoogglans gepolijst en maken het geheel mooi af.

De BK Marmite is voorzien van een ingekapselde sandwichbodem die zorgt voor een snelle opwarming en goede warmteverdeling door de hele pan. De BK Marmite is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven. De bovenrand van de panbody is omgekruld tot een handige schenkrand om afgieten of schenken gemakkelijker te maken. De pannen zijn gemakkelijk te stapelen en mogen na gebruik de vaatwasser in.

Eenvoudig afgieten

SCHENKRAND

De rand is omgekruld tot schenkrand voor veilig schenken of afgieten.

Snelle opwarming

SNELLE OPWARMING

De ingekapselde sandwichbodem zorgt voor snelle opwarming en goede warmteverdeling.

Afgeronde binnenzijde

AFGERONDE BINNENZIJDE

Ronde binnenzijde voor moeiteloos omroeren en eenvoudige reiniging.

Ruimtebesparned

RUIMTEBESPAREND

De pannen zijn goed stapelbaar.

Vaatwasmachine-bestendig

VAATWASMACHINE-BESTENDIG

De pannen hebben een body van geborsteld roestvrij 18/10 edelstaal, dit maakt ze vaatwasmachinegeschikt

15 Jaar garantie

15 Jaar garantie

BK producten worden vervaardigd met de grootste zorg en ondergaan een nauwgezette inspectie. De garantie geldt voor fabricagefouten en/of fouten in gebruikte grondstoffen van de pan voor een periode van 15 jaar.

De BK Marmite is exclusief te koop bij Blokker.

Blokker