De ontwerpers van BK zijn geïnspireerd door de klassieke Franse kookschool. De prettige vorm van deze koekenpannen heeft een nieuw elan gekregen in de BK Infinity bak- en braadserie. De unieke combinatie van ontwerp en materiaal zorgt voor een karakteristieke koekenpan. De pan die jij nodig hebt voor jouw culinaire creativiteit!

Het design van de BK Infinity is bekroond met een Red Dot award.

Culinair karakter

De BK Infinity staat garant voor jarenlang bakplezier vanwege het gebruik van hoogwaardige materialen en technieken. Het is een voortreffelijke koekenpan voor de veeleisende kok! De koekenpan is bewerkt met superieure titanium delen die ervoor zorgen dat het zachte aluminium een ultra-harde laag krijgt. Het resultaat: een vier keer hogere krasbestendigheid zodat de bodem van de pan bestand is tegen metalen keukenhulpen. Bovendien zorgen de titanium delen voor extreem goede anti-aanbakeigenschappen.

BK Infinity, superslim ruimtebesparend ontwerp
Door de unieke vorm van de greep zijn de pannen stapelbaar. Dit bespaart ruimte in je keukenkast. De ergonomische koudgreep is ovenbestendig tot 160°C. Deze unieke combinatie van ontwerp en materiaal zorgt voor een karakteristieke koekenpan.

Innovatieve technologie

De BK Infinity koekenpan kun je op alle warmtebronnen gebruiken. De bodem van de pan is gemaakt van aluminium met een dikte van 6,4 mm en is tevens versterkt met een full steel bodemplaat, dit maakt de pan extra sterk en zorgt ervoor dat hij een optimale warmteoverdracht heeft. Hierdoor is de pan uitermate geschikt is voor inductie. De innovatieve combinatie van de titanium superieure coating aangebracht op de pan met een temperatuur van 15.000°C met de hoogwaardige Platinum Plus topcoating maakt dat de prestaties en het uiterlijk van de pan als nieuw en krasvrij blijven. Daarom geldt er op de BK Infinity pannen een garantie van vijf jaar. Deze pan is vrij van zware metalen, nikkel-vrij en PFOA-vrij geproduceerd.

De pan is geschikt voor elk smakelijk gerecht; van culinaire creativiteit in het weekend tot de smaakvolle en gezonde gerechten doordeweeks. Na gebruik reinig je de pannen eenvoudig in de vaatwasmachine.

4 x hogere krasbestendigheid

De combinatie van de versterkte toplaag en de beste anti-aanbaklaag resulteert in een 4x hogere krasbestendigheid.

Sterke anti-aanbaklaag

De pan is opgebouwd uit meerdere lagen. De toplaag is de hoogwaardige Platinum Plus anti-aanbaklaag.

Ruimtebesparend

Door de unieke vorm van de greep zijn de pannen stapelbaar. Dit bespaart ruimte in je keukenkast.

Snelle reiniging

Na gebruik kunnen de pannen worden gereinigd in de vaatwasmachine.

Alle warmtebronnen

Deze pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie en in de oven tot 160°C.

Full steel bodem

Goede prestaties op inductie door de full steel bodem. De bodem is tevens krasbestendig, dit voorkomt krassen op de (inductie)kookplaat.