Klassiek en culinair

Klassiek Met de BK Fortalit haalt u een echte klassieker in huis op het gebied van bakken en braden. De Fortalit is herkenbaar aan haar emaille zwarte buitenkant en perfect sluitende blauwe geëmailleerde binnenkant. Door de vuurvaste grepen heb je een goede grip tijdens het braden, smoren, stoven of bakken. Dit zeer grote assortiment beslaat naast de braadpannen ook een braadslede, frituurpannen en koekenpannen. Alle pannen zijn vaatwasserbestendig.

Culinair Het geëmailleerde staal van BK Fortalit is oersterk, slijtvast en gaat zeer lang mee. Bovendien geleidt het warmte goed en werkt daardoor energiezuinig en snel. In de serie Fortalit pannen maak je de heerlijkste culinaire gerechten: van mals suddervlees en Roseval aardappeltjes tot Tempura. De gladde, geëmailleerde binnenkant voldoet aan de hoogste hygiëne- en voedingsnormen, wordt makkelijk schoon en neemt geen vuil, geur of vet aan. De pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen en zijn vuur- en ovenvast.

BK's BAK- EN BRAADKLASSIEKER

BK's BAK- EN BRAADKLASSIEKER

Met de kenmerkende zwarte buitenzijde en blauwe binnenzijde, valt deze pan onder de toppers in het BK assortiment.

PERFECTE WARTMTEGELEIDING

PERFECTE WARTMTEGELEIDING

Het geëmailleerde staal van BK Fortalit is oersterk, slijtvast en gaat zeer lang mee. Bovendien geleidt het warmte goed en werkt daardoor energiezuinig en snel.

HYGIËNISCH

HYGIËNISCH

De gladde, geëmailleerde binnenkant voldoet aan de hoogste hygiëne- en voedingsnormen, wordt makkelijk schoon en neemt geen vuil, geur of vet aan.

GROOT ASSORTIMENT

GROOT ASSORTIMENT

Deze serie past zowel in een 1- persoonshuishouden als in een groot gezin. De braadpannen zijn verkrijgbaar vanaf 18 cm voor kleinere hoeveelheden tot 36 cm voor grotere porties. Ook een groot assortiment koekenpannen.

PERFECTE GRIP

PERFECTE GRIP

Deze serie is voorzien van stevige vuurvaste grepen en stelen. Zo blijven de pannen onder alle omstandigheden veilig te hanteren tijdens het verplaatsen en afgieten.

Snelle reiniging

Snelle reiniging

Alle pannen zijn vaatwasserbestendig