Eenvoudig koken met BK Flow Cool Vergroot het kookgemak in de keuken met BK Flow Cool. In alle opzichten is deze serie slim in vorm bovenrand. Door de hoge pan kunnen er grotere porties bereid worden. In de wijde bovenrand kan met een simpele kwartslag draai, de deksel vergrendeld worden onder de zwart siliconen stoppers. Door dit unieke systeem kun je op een veilige manier met twee handen afgieten. De steelpan kun je zelfs met één hand afgieten! De pannen zijn voorzien van stevige hooggeplaatste koudgrepen welke niet snel warm worden.

Eenvoudig koken met BK Flow Cool Deze pannen zijn gemaakt van hoogwaardig edelstaal en hebben een ingekapselde sandwichbodem. Zo warmen ze sneller op en wordt de warmte perfect en gelijkmatig verdeeld. De Flow Cool serie is op elke warmtebron te gebruiken (incl. inductie) en kunnen in de oven. De BK Flow Cool maakt een maatbeker in de keuken overbodig. De binnenzijde van de pannen heeft een duidelijke maatverdeling, waardoor je nauwkeurig de hoeveelheden kunt aflezen. Na gebruik kunnen de pannen gereinigd worden in de vaatwasser. Daarnaast zijn ze goed stapelbaar; zo bespaar je ruimte in de keukenkast.

Vaatwasmachine-bestendig

EENVOUDIG AFGIETEN

Deze serie is voorzien van een uniek afgietsysteem. De deksel kan met een draai onder de grepen vergrendeld worden. Zo kunnen hete vloeistoffen veilig afgegoten of uitgeschonken worden via de inkepingen die aangebracht zijn in de bovenrand van de pan.

15 Jaar garantie

VEILIG KOKEN

Goede grip dankzij de stevige kunststof koudgrepen en -stelen.

15 Jaar garantie

PERFECTE GRIP

Deze serie is voorzien van stevige grepen en stelen. Zo blijven de pannen onder alle omstandigheden veilig te hanteren tijdens het verplaatsen en afgieten.

15 Jaar garantie

MAATVERDELING

Een maatbeker is niet meer nodig dankzij de maatverdeling in de pannen.

15 Jaar garantie

RUIMTEBESPAREND

Deze pannenserie is zo ontworpen dat de verschillende pannen gemakkelijk in elkaar passen. Hierdoor zijn de pannen ruimtebesparend te stapelen zonder ze te beschadigen.