Original design by BK

Pannen afgieten zonder rommelen met pannenlappen of vergiet, maar nog belangrijker; zonder je handen te branden omdat je het deksel op de pan moet tegen houden. BK heeft de uitkomst: de pannenset BK Flow. Met deze pannen ben je in één klap van al je zorgen af en kun je lekker koken en afgieten zonder dat de inhoud van je pan onbedoeld in de gootsteen terecht komt. Deze pannen hebben de designers van BK zelf ontworpen, en omdat de pannen zo slim zijn, zijn ze met diverse (internationale) prijzen beloond.

De Flow serie is op elke warmtebron te gebruiken (incl. inductie). Na gebruik kunnen de pannen gereinigd worden in de vaatwasmachine. Daarnaast zijn ze goed stapelbaar vanwege de hooggeplaatste grepen; zo bespaar je ruimte in de keukenkast.

Eenvoudig afgieten

EENVOUDIG AFGIETEN

De deksel kan met een draai onder de grepen vergrendeld worden. Zo kunnen hete vloeistoffen veilig afgegoten of uitgeschonken worden via de inkepingen die aangebracht zijn in de bovenrand van de pan. De steelpan kun je zelfs met één hand afgieten.

Licht van gewicht

LICHT VAN GEWICHT

De pannen zijn makkelijk op te pakken en verplaatsbaar, ze zijn licht in gewicht.

Snelle reiniging

FUNCTIONEEL DESIGN

De pannen zijn makkelijk op te pakken en verplaatsbaar, ze zijn licht in gewicht.

15 Jaar garantie

15 Jaar garantie

BK producten worden vervaardigd met de grootste zorg en ondergaan een nauwgezette inspectie. De garantie geldt voor fabricagefouten en/of fouten in gebruikte grondstoffen van de pan voor een periode van 15 jaar.

VOEL HET, DRAAI HET, ERVAAR HET!

De pannen hebben een handig en uniek afgietsysteem. Dankzij het lichte gewicht zijn de pannen goed te hanteren en op te tillen. Met een simpele kwartslagdraai, vergrendel je het deksel onder de zwarte siliconen stoppers. Zo kun je op een eenvoudige manier met twee handen afgieten. De steelpan kan je zelfs met één hand afgieten.

VOEL!

DRAAI!

ERVAAR!