Onontbeerlijk en Energiezuinig

Onontbeerlijk BK Essentials is een pannenset voorzien van alle gemakken, zodat koken heel eenvoudig wordt. De strakke lijnen en stevige vuurvaste grepen geven deze kookserie stoere look op het fornuis en op tafel. De gesatineerde roestvrij edelstalen body loopt loodrecht omhoog en mondt uit in een strakke druppelvrije schenkrand waardoor afgieten of serveren veilig en gemakkelijk is. De steelpan is tevens voorzien van een handige schenktuit en duidelijke maatverdeling waardoor een maatbeker niet meer nodig is. De pan en de bodem lopen vloeiend en afgerond in elkaar over, dat zorgt voor moeiteloos omroeren en eenvoudige reiniging. De grepen en stelen liggen prettig in de hand en zorgen voor een goede grip tijdens het kookproces. BK Essentials is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven en is vaatwasmachinebestendig.

Energiezuinig BK Essentials is voorzien van een ingekapselde sandwichbodem die zorgt voor een snelle opwarming en perfecte warmteverdeling. De kookpannen hebben stootvaste glazen deksels waardoor het kookproces veilig en gemakkelijk te volgen is zonder warmte te laten ontsnappen. Hierdoor hoeft er minder energie verbruikt te worden om de pan toch optimaal te verhitten. De combinatie van warmtebehoud door de glazen deksel, de snelle opwarming en warmteverdeling door de ingekapselde sandwichbodem maken de BK Essentials een energiezuinige pan in het gebruik.

Energiezuinig

Energiezuinig

De combinatie van warmtebehoud door de glazen deksel, de snelle opwarming en warmteverdeling door de ingekapselde sandwichbodem maken de BK Essentials een energiezuinige pan in het gebruik.

Snelle opwarming

Snelle opwarming

De ingekapselde sandwichbodem zorgt voor snelle opwarming en perfecte warmteverdeling.

Ruimtebesparend

Ruimtebesparend

De pannenserie is zo ontworpen dat de verschillende pannen gemakkelijk in elkaar passen. Hierdoor zijn de pannen ruimtebesparend te stapelen zonder ze te beschadigen.

Schenkrand

Schenkrand

De pannen zijn voorzien van een bovenrand die is omgekruld tot een handige schenkrand. Hierdoor is het mogelijk om hete vloeistoffen veiliger af te gieten en schoner te schenken.

Afgeronde binnenzijde

Afgeronde binnenzijde

Ronde binnenzijde voor moeiteloos omroeren en eenvoudige reiniging.

Goede grip

Goede grip

Deze serie is voorzien van stevige vuurvaste grepen en stelen.

Maatverdeling

Maatverdeling

De steelpan is aan de binnenzijde voorzien van een maatverdeling. Hierdoor is het mogelijk om zonder gebruik van een maatbeker nauwkeurig vloeistoffen af te meten.

Schenktuit

Schenktuit

In de bovenrand van de steelpan is een inkeping aangebracht, waardoor hete vloeistoffen veilig uitgeschonken kunnen worden.