Gemakkelijk De BK Easy Basic Ceramic laat zien dat gemak en een gezonde levensstijl prima samen kunnen gaan. De grijze keramische coating aan de binnenzijde beschermt niet alleen tegen aanbakken en vastplakken, maar zorgt er ook voor dat je vetarm kunt bakken. De stevige koudgrepen zijn mooi én functioneel: fraai gevormd, worden niet snel heet, ergonomisch en daardoor veilig in gebruik. Je reinigt de pan eenvoudig in lauwwarm water met een mild afwasmiddel.

Gezond Dankzij de keramische coating van de Easy Basic Ceramic kun je ingrediënten korter en heter bakken (tot 400 °C), met behoud van hun vitaminen en structuur. De coating gaat -zelfs bij dagelijks gebruik- lang mee, is milieuvriendelijk geproduceerd (vrij van PTFE en PFOA) en krasbestendig. Met de 3,5 mm dikke aluminium bodem bespaar je energie: hij warmt snel op en zorgt voor een perfecte warmteverdeling. De pannen zijn geschikt voor koken op gas, keramisch, halogeen, elektrisch en zijn geschikt voor de oven (tot 160°C).

KERAMISCH OPPERVLAK

De krasvaste coating gaat lang mee en is bestand tegen hoge temperaturen (tot 400°C). De ingrediënten behouden hierbij hun vitaminen en structuur.

VEILIG

De serie heeft een stevige kunststof steel. Het kunststof wordt niet snel heet bij contact met warmtebronnen. De pannen blijven onder alle omstandigheden veilig te hanteren.

MILIEUVRIENDELIJK

Milieuvriendelijk geproduceerd.Vrij van PTFE en PFOA. Er is minder energie verbruikt bij het aanbrengen van de antiaanbaklaag, dus minder CO2 uitstoot. En er komen geen schadelijke gassen vrij bij het bakken op hoge temperaturen.

ENERGIEBESPAREND

Het aluminium zorgt voor een snellere opwarming en gelijkmatige warmteverdeling. Zo is het mogelijk om een prachtig egaal bruin gebakken product te bereiden.

EENVOUDIGE REINIGING

De pannen kunnen eenvoudig met de hand onder een lauwwarme kraan met een mild afwasmiddel gereinigd worden.

OVENBESTENDIG

Deze serie is ovengeschikt tot 160°C.