Energiebesparende topkwaliteit

Topkwaliteit De BK Conical Deluxe combineert topkwaliteit met energiebesparing. De panbody is prachtig hoogglans gepolijst en loopt conisch uit naar boven toe. De gegoten grepen en stelen zijn hoogwaardig afgewerkt en zorgen voor een veilige grip tijdens het kookproces. De kookpannen zijn aan de binnenzijde voorzien van een handige maatverdeling. De BK Conical Deluxe serie bevat naast kookpannen ook hoogwaardige roestvrij edelstalen bak- en braadpannen.

Energiezuinig De body van de BK Conical Deluxe kookpannen is geheel vervaardigd uit 3-ply, een unieke constructie van twee lagen roestvrij edelstaal met een laag aluminium ertussen. 3-ply zorgt ervoor dat de pan snel opwarmt en dat de warmte gelijkmatig door de hele pan wordt verdeeld zonder hotspots. BK is erin geslaagd om het 3-ply materiaal in de bovenrand geheel af te sluiten. Hierdoor zijn de pannen hygiënisch in gebruik en kunnen ze de vaatwasser in. De deksels zijn vervaardigd uit gehard glas. Het kookproces is zo goed te volgen zonder warmte te laten ontsnappen. De combinatie van 3-ply en de glazen deksels maakt de BK Conical Deluxe kookpan zeer energiezuinig. De koekenpan (28cm) en de wok (30cm) binnen de BK Conical Deluxe serie zijn ook vervaardigd uit 3-ply en hebben de unieke BK reliëfbodem. Het reliëf zorgt voor een perfecte vetverdeling en daarmee een perfect bakresultaat. De stelen liggen comfortabel in de hand en zijn hol gegoten waardoor er minder warmte van de pan naar de stelen gaat. De BK Conical Deluxe serie is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven. Na gebruik mogen de pannen de vaatwasser in.

energiebesparend

ENERGIEBESPAREND

De kookpannen uit deze pannenserie hebben stootvaste glazen deksels. Het glas geeft een perfect zicht op het kookproces zonder de deksels op te hoeven tillen. Hierdoor blijft de warmte in de pan constant en kan er energiebesparend gekookt worden.

perfecte grip

PERFECTE GRIP

Deze serie is voorzien van stevige gegoten grepen en stelen. Zo blijven de pannen onder alle omstandigheden veilig te hanteren tijdens het verplaatsen en afgieten.

hygiënisch

HYGIËNISCH

BK is erin geslaagd om het 3-ply materiaal in de bovenrand geheel af te sluiten. Hierdoor zijn de pannen zeer hygiënisch in gebruik en kunnen ze na gebruik de vaatwasser in.

maatverdeling

MAATVERDELING

Deze serie is aan de binnenzijde voorzien van een nauwkeurige maatverdeling. Hierdoor is het mogelijk om zonder gebruik van een maatbeker toch nauwkeurig vloeistoffen af te meten.