Recepten

Speciaal voor jou hebben we de beste recepten uitgekozen voor onze BK Bourgogne serie.

Stoofpotje van kip met witte wijn en chorizo
Stoofpotje van kip met witte wijn en chorizo
Bekijk het recept
Makkelijk visstoofpotje
Makkelijk visstoofpotje met doperwten en fruit de mer
Bekijk het recept
Focaccia met walnoten, gedroogde vijgen en olijven
Focaccia met walnoten, gedroogde vijgen en olijven
Bekijk het recept

Sinds 1851 maakt BK pannen met een slim design en is BK voorloper op het gebied van onder andere geëmailleerde pannen. In de Bourgogne collectie zie je de ervaring, traditie en vakmanschap terug. Deze pannen staan prachtig op het fornuis maar ook op een chique gedekte tafel. De karakteristieke braadpannen zijn gemaakt van ambachtelijk gietijzer en doen verleden en heden samensmelten.

De prachtige BK Bourgogne gietijzeren braadserie is een echte krachtpatser in de keuken en verkrijgbaar in diverse eigentijdse kleuren.

Ambacht Bakken, braden, stoven of sudderen zijn allen kooktechnieken die nog steeds erg populair zijn in de hedendaagse keuken. In ambachtelijk gegoten gietijzeren pannen bereid je de lekkerste stoofschotels. De pannen zijn op hoog vuur goed te gebruiken om vlees aan te braden. Om vlees te stoven kan de braadpan lang op een lage stand van de kookplaat staan of in de oven worden geplaatst. Gietijzer houdt de warmte lang vast, zo kun je je gerecht lekker lang laten sudderen.

De deksel is aan de binnenzijde voorzien van druipringen, hierdoor wordt het kookvocht gelijkmatig over het gerecht verdeeld. Hierdoor blijft je gerecht lekker mals. Na gebruik kan de braadpan worden gereinigd in de vaatwasmachine. Vanwege het gewicht van de pan, raden wij aan de pan met de hand af te wassen.

Ambachtelijk gietijzer

AMBACHTELIJK GIETIJZER

De braadpan is ambachtelijk vervaardigd uit gietijzer. Dit gietijzer van topkwaliteit neemt de warmte goed op en verdeelt dit over de gehele pan.

Hygienisch

HYGIËNISCH

De roomwit geëmailleerde binnenkant met haar gladde oppervlak voldoet aan de hoogste hygiëne- en voedingsnormen.

Functioneel

FUNCTIONEEL

De druipringen aan de binnenzijde maken de deksel functioneel; het opkomend kookvocht wordt gelijkmatig verdeeld over je gerecht.

Alle warmtebronnen

ALLE WARMTEBRONNEN

De gietijzeren pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Snelle reiniging

SNELLE REINIGING

Na gebruik kan de braadpan worden gereinigd in de vaatwasmachine.