Ultieme kookbeleving voor de passievolle kok!

De BK Black Steel pannen hebben een zeer efficiënte en snelle warmtegeleiding. Het dichtschroeien van vlees gaat moeiteloos en razendsnel. Het resultaat; bruin en knapperig aan de buitenkant en heerlijk mals en sappig van binnen. Maar ook voor het bakken van vis en eieren bereik je in deze pan het beste resultaat.

Door het dagelijks gebruik van deze pan bouw je natuurlijke en oersterke anti-aanbakeigenschappen op. Door het gebruik van de pan verkleurt de bodem en krijgt deze een patina-laag. Hoe donkerder de pan, hoe beter de patina-laag wordt en dus de anti-aanbakeigenschappen zijn. Het is een natuurlijk proces en maakt de pan onverwoestbaar. De BK Black Steel pan is geschikt voor alle warmtebronnen. Voor lang plezier van jouw pan maak je de pan snel en gemakkelijk schoon onder de hete kraan.

Vaatwasmachine-bestendig

NATUURLIJKE ANTI-AANBAKLAAG

Door het dagelijks gebruik van de BK Black Steel pan bouw je natuurlijke en oersterke anti-aanbakeigenschappen op, dit wordt de patina-laag genoemd. Bij deze pan geldt: hoe vaker je de pan gebruikt, hoe beter hij wordt.

15 Jaar garantie

BAKKEN OP HOGE TEMPERATUREN

De pannen hebben een zeer efficiënte en snelle warmtegeleiding. Het dichtschroeien van vlees of aardappelen gaat moeiteloos en razendsnel.

15 Jaar garantie

DUURZAAM

Plaatstalen pannen zonder anti-aanbaklaag zijn onverslijtbaar, beter voor de gezondheid en gaan een leven lang mee.

15 Jaar garantie

MAKKELIJK IN GEBRUIK

Na gebruik spoel je de pan eenvoudig met heet water en een afwasborstel af. Maak de pan altijd direct droog voordat je de pan opbergt.

15 Jaar garantie

PRIJSWINNEND DESIGN

De BK Black Steel heeft een Red Dot Design Award gewonnen.

BBQ COLLECTIE

BBQ COLLECTIE

Deze pannen zijn perfect voor gebruik op de BBQ! De speciale grillgaten geven jouw gerecht de lekkere BBQ smaak.