Prestigieus en Praktisch

Prestigieus De BK Precision is een pannenserie met opvallende details. De pan, met de specifieke Profi-look springt direct in het oog. De grepen, van stevig roestvrij edelstaal, zijn zo ontworpen dat ze prettig in de hand liggen voor een stevige grip. Met deze pannenserie heb je altijd een perfect afgemeten resultaat, doordat de binnenzijde is voorzien van een duidelijke maatverdeling. De Precision kookpannen zijn geborsteld en hebben hoogglans gepolijste deksel die het geheel mooi afmaken.

Praktisch in gebruik Alle pannen zijn gemaakt van duurzaam roestvrij edelstaal 18/10. De BK Precision is voorzien van een ingekapselde sandwichbodem die zorgt voor een snelle opwarming en goede warmteverdeling door de hele pan. De BK Precision is geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief de oven. De pan heeft een rechte panbody die uitloopt in een omgekrulde bovenrand. Deze rand, die als handige schenkrand dient, maakt afgieten of schenken gemakkelijker. De pannen zijn eenvoudig te stapelen en mogen na gebruik de vaatwasmachine in.

Snelle opwarming

Snelle opwarming

De pannen zijn vervaardigd van 18/10 hoogwaardig roestvrij edelstaal met een ingekapselde sandwichbodem. Dit zorgt voor hygiënisch gebruik van de pannen en een snelle opwarming.

Ruimtebesparend

Ruimtebesparend

De pannen zijn goed stapelbaar.

Maatverdeling

Maatverdeling

Deze serie is aan de binnenzijde voorzien van een nauwkeurige maatverdeling. Hierdoor is het mogelijk om zonder gebruik van een maatbeker toch nauwkeurig vloeistoffen af te meten.

Schenkrand

Schenkrand

Deze serie is voorzien van een bovenrand die is omgekruld tot een handige schenkrand. Hierdoor is het mogelijk om hete vloeistoffen veiliger af te gieten en schoner te schenken.

Perfecte grip

Perfecte grip

Deze serie is voorzien van stevige vuurvaste grepen en stelen. Zo blijven de pannen onder alle omstandigheden veilig te hanteren tijdens het verplaatsen en afgieten.