Veelzijdig De BK Advance is een veelzijdig messenblok met een multimediahouder zodat je je handen vrij hebt in de keuken. Zet jouw tablet of smartphone in de multimediahouder, zo lees je het recept vanaf het scherm terwijl je aan het koken bent.
De messen met geklonken handgrepen van zwart kunststof zijn zo vormgegeven dat het mes niet uit de hand glijdt en meer bescherming geeft aan je handen.
De messen berg je veilig op in het houten BK Advance messenblok. Plaats het BK Advance messenblok op het aanrecht, zo heb je altijd het juiste mes binnen handbereik. De messen kunnen eenvoudig worden gereinigd in lauw warm water met een mild afwasmiddel. Direct na het reinigen afdrogen met een zachte doek of een theedoek.

Licht Voor elke snijklus heeft BK in de Advance range het juiste mes. De messen zijn ontworpen door de ontwerpers van BK. De messen zijn licht, waardoor je er makkelijk en lang mee kunt werken. Ze liggen prettig en stevig in de hand. Het lemmet zit solide in het glad afgewerkte kunststof. Het heft is vervaardigd uit extra gehard messenstaal.

Alles binnen handbereik Tijdens het koken heb je alles binnen handbereik met de BK Advance 13-delige messenset met multimedia houder. Zoek jouw favoriete recept op via jouw tablet of smartphone en plaats deze op de multimediahouder. Zo lees je eenvoudig het recept zonder dat jouw tablet of smartphone vies wordt. In het houten blok bewaar je veilig alle messen. Met het messenblok op jouw aanrecht heb je alle messen en jouw favoriete recept binnen handbereik.

MULTIMEDIABLOK

MULTIMEDIABLOK

Handige houder voor de tablet of smartphone om recepten af te lezen tijdens het koken.

GEBRUIKSGEMAK

GEBRUIKSGEMAK

Lichte messen voor comfortabele grip.

HOUTEN MESSENBLOK

HOUTEN MESSENBLOK

Een veilige opbergplek voor 12 messen in 3 lagen.

KUNSTSTOFGREPEN

KUNSTSTOFGREPEN

Speciaal door BK vormgegeven voor extra veiligheid.

STEVIG MESSENSTAAL

STEVIG MESSENSTAAL

De messen zijn vervaardigd uit stevig messenstaal.

HANDWAS

HANDWAS

Was de messen na gebruik af met de hand in een mild afwasmiddel.