Hét handelsmerk van de Hongaarse keuken? Dat is zonder twijfel goulash! Een kruidig, stevig en vooral smaakvol gerecht met paprika in de hoofdrol. Traditioneel wordt dit gerecht bereid met rundvlees, maar wij kozen voor een vegetarische variant. Met de hulp van onze BK Conical Deluxe soeppan zet je dit heerlijke éénpansgerecht snel op tafel!

De ideale pan voor dit gerecht

Veelzijdige soeppannen
Een goede soeppan behoort tot de basisuitrusting van elke keuken! Je kunt de pan gebruiken voor het maken van soep, stamppot of stoofpotjes. Dankzij z’n hoge rand is hij ideaal voor het bereiden van sauzige gerechten en grote hoeveelheden. Bovendien heb je dankzij de hoge rand minder kans op knoeien als je in de pan roert of hem verplaatst.

Soeppannen zijn er in verschillende materialen. Met de BK Conical Deluxe soeppan haal je een echte topper in huis! Hij is gemaakt van 3-laags hoogwaardig roestvrij edelstaal met een aluminium kern. Daardoor warmt hij niet alleen snel op, maar houdt hij de warmte ook goed vast zodat je gerecht gelijkmatig kan garen. Precies wat je nodig hebt om een perfecte goulash klaar te maken!

De soeppan heeft een stevig glazen deksel, zodat je het kookproces moeiteloos kan volgen zonder warmteverlies. Ook handig: de binnenkant van de pan is voorzien van maataanduidingen. En laten we het prachtige design niet vergeten: strakke lijnen, gegoten handgrepen en een hoogglans gepolijste finish. Da’s pure luxe in je keuken!

Vegetarische Goulash uit de BK Conical Deluxe Soeppan

Bereiden

  1. Stoof de fijngesnipperde ui en knoflook aan in een flinke scheut olie.
  2. Snij de champignons, winterpeen en paprika's in grove stukken. Zo krijgt je gerecht een stevige bite.
  3. Voeg champignons, winterpeen en paprika toe. Bak ze gedurende 10 minuten, samen met de ui en knoflook. Kruid af met de laurierblaadjes, paprika- en cayennepoeder, peper, kaneel en gedroogde tijm.
  4. Voeg de vegetarische balletjes, samen met de tomatenpuree aan de pan toe. Bak gedurende 2 minuten mee.
  5. Voeg nu de groentebouillon en bloem toe. Roer goed om, laat opnieuw 10 minuten sudderen op een laag vuur en je vegetarische goulash is klaar. Smakelijk!
Het bereiden van de Hongaarse Goulash in de BK Conical Deluxe Soeppan

Opdienen

Onze BK Conical Deluxe soeppan schittert zowel in de keuken als op tafel! Gebruik ‘m om je goulash te serveren en bedien je gasten rechtstreeks aan tafel. Voor sauzige gerechten zoals goulash gebruik je best een diep bord of stijlvolle kom. Serveer met een stukje brood of rijst, maar hou de presentatie verder eenvoudig. Werk af met verse kruiden, zoals een takje tijm. Lekker én mooi!

Bekijk alle soeppannen

Vegetarische Goulash serveren uit de BK Conical Deluxe Soeppan