BEREIDEN

  1. Was spinazie in ruim water, verwijder harde stelen en droog de bladeren in een slacentrifuge.
  2. Was ook wilde broccoli en laat in een vergiet goed uitlekken.
  3. Kook pappardelle in pan met ruim water en wat zout in 10·12 minuten al dente.
  4. Verwarm intussen olijfolie in hapjespan en fruit ui en knoflook heel zachtjes glazig.
  5. Schep wilde broccoli en sinaasappelsap erdoor en smoor 2 minuten. Voeg hand voor hand spinazie toe en laat bladeren slinken.
  6. Verwarm groente nog 4·5 minuten heel zachtjes, breng op smaak met zout en vers· gemalen peper.
  7. Rooster intussen hazelnoten in droge koekenpan goudbruin. Sprenkel sojasaus erover en laat vocht al omscheppend verdampen.
  8. Giet pappardelle af en schep pasta door groentemengsel, warm nog heel even door.
  9. Schep pappardelle met groente in warme borden en strooi hazelnoten en kaas erover.

TIP

Voor het roosteren van noten -zonder vet- heb je een pan nodig met anti­aanbaklaag, geen keramische koekenpan.