Krokante aardappelpartjes

Zin om jouw barbecue skills uit te testen en te proeven van het échte Texas? Met onze Black Steel BBQ collectie zorg jij voor een instant vakantiegevoel op je bord!

 

Bereiden

  1. Snij de aardappelen in partjes, zonder ze te schillen. Probeer de partjes ongeveer even groot te maken.
  2. Dompel de aardappelpartjes gedurende 15 minuten onder in een kom met water. Dep ze vervolgens droog met keukenpapier.
  3. Meng de olijfolie, paprikapoeder, knoflookpoeder, uienpoeder, zwarte peper, cayennepeper en het zeezout en dompel de aardappelpartjes onder in het mengsel.
  4. Verdeel de aardappelpartjes over de Black Steel BBQ grillpan of grillschaal en bak ze heerlijk krokant op je barbecue. Smakelijk!
 

Opdienen

Deze kruidige en krokante aardappelpartjes zijn ideaal als bijgerecht. Serveer ze apart in een kommetje met een heerlijke dipsaus en smullen maar!