BEREIDEN

  1. Verdeel gehakt in 4 gelijke porties.
  2. Bevochtig je handen met water en vorm elke portie gehakt snel tot een burger.
  3. Kneed gehakt niet maar vorm het alleen.
  4. Zet de pan op het fornuis en warm deze rustig op.
  5. Voeg de boter toe.
  6. Zodra de boter begint te bruisen leg je de hamburgers in de pan.
  7. Bak de hamburgers aan twee kanten, zodat deze een mooie korst heeft.
  8. Bak de spek en de uienringen in een aparte koekenpan en bestrooi dit met basterdsuiker.
  9. Snijd vlak voordat de hamburgers gaar zijn de broodjes open en bestrijk de binnenzijde met boter.
  10. Bak de broodjes om en om heel even in de pan zodat de beboterde kant goudbruin wordt.
  11. Leg de onderste helft van de broodjes op een bord.
  12. Beleg dit met de helft van de sla, leg daarop de hamburger, het spek en de uienringen en schenk de barbecuesaus erover.
  13. Leg vervolgens de plakken tomaat op de saus en eindig met de resterende sla en remouladesaus.
  14. Leg de bovenste helft van het broodje er bovenop.