BEREIDEN

  1. In een kom 1 teen knoflook persen.
  2. Voeg dan de garnalen, ketjap, citroensap, zout en peper toe.
  3. Roer dit goed door en laat staan.
  4. Verhit een wok met olie.
  5. Snijd nu de spitskool en fijne reepjes.
  6. De haricots verts schoonmaken en in kleine stukjes snijden.
  7. Doe deze groenten in de wok en pers het andere teentje knoflook uit in de pan.
  8. Snij ondertussen de komkommer en tomaat in kleine stukjes. Prak de avocado fijn in een bakje.
  9. Voeg na ongeveer 2 minuten de garnalen toe. Zodra deze mooi roze worden, dus niet meer glazig zijn dan is het roerbakken klaar.
  10. Pak een bord en leg als eerste de spitskool met haricots verts op je bord.
  11. Smeer daarop de avocado en strooi de komkommer en tomaat daarop.
  12. Leg als laatste de garnalen op je bord.

Serveertip
Besprinkel het gerecht na afloop met geroosterde sesamzaadjes.