BEREIDEN

  1. Ontdooi de garnalen en meng ze in een kom met een theelepel zout, de sherry en 2 theelepels maïzena.
  2. Laat de garnalen 30 minuten marineren.
  3. Meng ondertussen de kippenbouillon met de suiker, sesamolie en tomatenketchup in een kommetje.
  4. Verhit de olie in een wok en bak hierin de garnalen op hoog vuur 2 minuten tot ze roze zijn.
  5. Schep ze uit de pan op een bord en bak in de resterende olie de gember met de bosuitjes en peper 1 minuut.
  6. Schep goed om.
  7. Voeg de paprika’s toe en roerbak deze een minuutje mee.
  8. Giet de saus in de wok en voeg de garnalen toe.
  9. Breng het gerecht aan de kook.
  10. Mix de rest van de maïzena met 2 el water en voeg het toe aan het gerecht.
  11. Warm alles door tot de saus bind en serveer direct.

TIP

Lekker met gekookte rijst of noodles.