Met het kookgerei van BK kun je rekenen op langdurig kookplezier! De kwaliteit zit in onze unieke vormgeving en hoogwaardige materialen.

Voor elke gelegenheid bieden wij een kookoplossing aan. De ene dag maak je een snel pastagerecht waarbij het afgieten van water in een handomdraai is geregeld. De andere dag stoofvlees in een braadpan die inductie geschikt is en uren staat te pruttelen in de keuken.

Met BK hoef je geen perfecte thuiskok te zijn. Wij zorgen ervoor dat je vertrouwd raakt met onze producten, waardoor iedereen zich thuis voelt in de keuken.

Daar zijn we trots op, sinds 1851.

Bij BK gaan we uit van de gedachte ‘Care For Cooking’, onderstaande criteria geven inhoud aan deze gedachte en vormen de basis voor al onze activiteiten:

Care for quality
BK producten worden met de grootse zorg ontwikkeld. We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen. Tevens ondergaan al onze producten een grondige kwaliteitscontrole en worden ze uitvoerig getest.

Care for design
Een BK product is niet alleen functioneel, we zorgen er ook voor dat onze pannen prachtig staan op het fornuis en op tafel!

Care for a tasty meal
Wij wensen je vele buitengewoon geslaagde en smaakvolle gerechten toe!

Care for your family
Met de pannen van BK maak je de lekkerste gerechten voor het hele gezin.