Vandaag start de Nationale Week Zonder Vlees. Van 8 maart tot en met 14 maart dagen wij jou uit om vlees en vis te laten staan. Wij delen lekkere recepten en handige tips waar jij deze week mee aan de slag kan gaan. Een kleine moeite maar met een grote impact op mens, dier en klimaat!

Actie van de week: 20% korting op alle braadpannen

Ontvang 20% korting op alle braadpannen

Actie: Je ontvangt 20% korting op alle braadpannen. Deze pannen herken je aan het blauwe 20% korting label.
Looptijd: Deze actie loopt van maandag 8 maart tot en met zondag 14 maart 2021.
Let op: Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes.
Bekijk hier alle actievoorwaarden.

Bekijk alle braadpannen

Winactie

Maak kans op een braadpan uit de BK Indigo Collection! Deze veelzijdige braadpan is ideaal voor het bereiden van heerlijke vegetarische stoofgerechten, brood of kaasfondue!

Actie: Ga naar Facebook of Instagram en laat in een reactie achter wat jouw favoriete vegetarische gerecht is en tag degene met wie jij dit gerecht wilt maken. Looptijd De actie loopt van maandag 8 maart tot en met zondag 14 maart. De winnaar wordt later via onze social kanalen bekend gemaakt.

Recept: No-knead bread

De geur van versgebakken brood wil je elke dag wel in huis ruiken! Dit brood - met slechts 4 ingrediënten! - zet je in een handomdraai op tafel. Je bereidt dit recept in de braadpan uit de Indigo Collection. Extra leuk: je kan deze broodjes ook in de cocottes maken. Leuk om als voorafje te serveren met olijfolie of wat roomboter.

Bekijk het recept

No-knead bread

BK's tip

In Nederland gooien we ruim 590 miljoen kilo voedsel weg per jaar. Ontzettend zonde en niet nodig. Onze tip: heb jij restjes groenten over? Gebruik dit dan om een soep van te maken. Maak er een stevige maaltijdsoep van door een extra aardappel toe te voegen of maak er een heldere groentensoep van. Soep kan je ongeveer twee dagen in de koelkast bewaren. Is de soep dan nog niet op? Verdeel dan in kleinere porties en vries dit in. Zo kan je op elk moment van de dag een verse soep eten. Op zoek naar inspiratie? Klik op de knop hieronder om alle vegetarische recepten te bekijken.

Bekijk alle vegetarische recepten

Recept: Crumble met ijs

Dit dessert zet je in een mum van tijd op tafel. Niet alleen kan je varieren met verschillende fruitsoorten, ook de presentatie is een lust voor het oog! Je bereidt deze crumble in de cocottes uit de Indigo Collection. Deze kleine braadpannetjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en staan prachtig op een gedekte tafel.

Bekijk het recept

No-knead bread