Ons kerstcadeau voor jou!

Bij de feestdagen horen cadeautjes! Daarom ontvang je van maandag 21 december tot en met zondag 27 december een gratis koekenpan t.w.v. €52,99 bij besteding vanaf €100! Wees er snel bij, want OP = OP!

Actie van de week: Gratis koekenpan

Gratis koekenpan bij besteding vanaf €100

Actie: Je ontvangt een gratis BK Easy Induction Koekenpan 28 cm t.w.v. €52,99 bij besteding vanaf €100 op BK.nl. De pan wordt automatisch aan jouw winkelmandje toegevoegd.
Looptijd: Deze actie loopt van maandag 21 december tot en met zondag 27 december 2020.
Let op: Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes.
Bekijk hier alle actievoorwaarden

Shop nu!

Koken met BK

Diverse foodies gingen aan de slag en bereidde diverse feestelijke gerechten! Ook geven ze je leuke tips hoe jij de gerechten mooi serveert en hoe je de tafel extra feestelijk kan dekken. Klik op de post om het recept te zien en om de pan te shoppen!

Kerst vier je met BK

De eindejaarsperiode, dat betekent tijd maken voor elkaar en (samen) genieten van feestelijke gerechten die doen watertanden!

BK is er voor jou en helpt je om er een geslaagd, smaakvol eindejaar van te maken. Of je nu een ervaren kok bent, of een beginneling. Met onze kwalitatieve producten, onze lekkere recepten en onze handige tips zet je in een mum van tijd en zónder stress een geslaagd feestdiner op tafel!

Kerstdiner

Speciaal voor jou hebben we twee kerstmenu's samengesteld. Bij elk recept leggen wij je uit welke pan je het beste kan gebruiken voor de bereiding en lees je hoe je jouw kerstgerecht feestelijk serveert.

Nieuw: Kerstmenu #2

Met heerlijke recepten en de juiste pannen, zet je in een handomdraai een heerlijk kerstmenu op tafel. Van woensdag 9 december tot en met zondag 20 december 2020 shop je de pannen die jij nodig hebt voor het bereiden van deze gerechten, extra voordelig! Zo ontvang je deze periode 20% korting op alle pannensets, braadpannen, grillpannen en kookpannen!

Pannensets, braadpannen, grillpannen en kookpannen!

Om de bovenstaande gerechten te bereiden, zijn wij aan de slag gegaan met onderstaande pannen!

Bekijk het hele actie-assortiment

Kerstmenu #1

Koekenpannen, braadsledes, steelpannen en sauspannen!

Om de bovenstaande gerechten te bereiden, zijn wij aan de slag gegaan met onderstaande pannen!