DE WERELD ROND IN EIGEN KEUKEN AMERIKA

Staat een reis naar de Verenigde Staten op jouw wishlist? Wij trakteren je op een culinaire trip naar Boston, Florida en Texas. Van heerlijk hartig tot zalig zoet! Ontdek een palet aan nieuwe smaken en proef van het échte Amerika. Want de Verenigde Staten zijn zoveel meer dan hotdogs en hamburgers! Ga aan de slag met onze recepten en geniet van een vleugje vakantie op je bord. Reis samen met ons de wereld rond in eigen keuken!

 

BK Black Steel BBQ

Wie in de zomer graag de barbecue aansteekt, gaat onze Black Steel BBQ collectie geweldig vinden! Ze is gemaakt van stevig plaatstaal en ideaal om buiten te koken op hoge temperaturen. De grillpan en grillschaal uit deze collectie hebben een speciaal geperforeerd design, om je ingrediënten die typische barbecuesmaak te geven. Ideaal als je kleine stukjes vlees, delicate vis, fijne groenten, stukjes fruit of aardappelpartjes op de barbecue wil leggen zonder dat ze door het rooster vallen. Onmisbaar voor échte barbecueliefhebbers!  

De Black Steel BBQ collectie is niet alleen oersterk, maar wordt ook beter naarmate je ze vaker gebruikt.  

Het is namelijk de bedoeling dat je de pan voor én na gebruik insmeert met olie. Die zal zich hechten aan het plaatstaal, waardoor je een natuurlijke antiaanbaklaag of patinalaag creëert. Hoe vaker je de pan gebruikt, hoe beter de patinalaag wordt. Ga na het koken dus niet schrobben en vermijd afwasmiddel. Spoel de pan gewoon schoon onder een hete kraan en je bent klaar! 

Shop nu de BK Black Steel serie

 

TEXAS

Wie Amerika zegt, zegt barbecue! Vooral in het zuiden van de Verenigde Staten, onder andere in Texas, zit barbecueën stevig verankerd in de eetcultuur. Texas is groot, dus elke regio heeft z’n eigen stijl en specialiteit. Van vlees dat ingewreven wordt met een pittige dry rub van zout en gedroogde kruiden tot dikke, kleverige sauzen die ervoor zorgen dat het vlees lekker sappig blijft. In Texas is barbecueën een echte kunst! Het vlees wordt er traditioneel geserveerd met krokante potato wedges … op de barbecue natuurlijk! Jouw partner in crime voor gevaarlijk lekkere aardappelpartjes met die typische barbecuesmaak? De speciale grillpan en grillschaal uit onze Black Steel collectie!

Bekijk het recept

Krokantje aardappelpartjes
 

BBQ

Zin om jouw barbecue skills uit te testen en te proeven van het échte TexasMet onze Black Steel BBQ collectie zorg jij voor een instant vakantiegevoel op je bord!  

Bekijk de BK Black Steel serie