Veilig koken doe je met BK!

BK pionier op het gebied van veilig afgieten

Voor de ontwerpers van BK is aandacht voor veiligheid in de keuken een tweede natuur geworden. BK heeft een diversiteit aan pannen waarbij gemak en veiligheid de uitgangspositie was voor het ontwerp van een nieuwe pan.

Bekroond afgieten

Nooit meer kokend water over je handen met de bekroonde pannenseries van BK. Het ontwerp met het vergrendelbare deksel heeft internationale design awards gewonnen.

Makkelijk koken doe je met BK!

Optimaal gemak in de keuken

Je draait je hand niet meer om voor een heerlijk roerbakgerecht dankzij de komvormige rand: bij één beweging met de bijpassende spatel vallen de ingrediënten weer terug in de wok. Je hoeft de Wokarang daarom niet op te tillen tijdens het wokken. Door de constante warmtetoevoer bespaar je een hoop energie. Bovendien blijft je fornuis gegarandeerd schoon!

De innovatie op het gebied van wokken!

De BK Wokarang is een exclusief concept van BK. Zelfs in Azië is deze wok van Nederlands design erg populair. De BK Wokarang geeft wokken wereldwijd een nieuw elan. Door de gepatenteerde voedsel omkeer methode vallen de ingrediënten met het bewegen van de spatel terug in de wok.

Voorwaarden

Wat houdt de actie in?

Je ruilt je oude pan (koekenpan, braadpan, kookpan…) en ontvangt 30% korting bij aankoop van een echte BK pan.

Wanneer geldt deze actie?

Deze actie geldt van 1 februari t/m 28 februari 2018.

Waar wordt deze actie gehouden?

Deze actie loopt bij alle Blokker, Marskramer en deelnemende huishoudzaken in Nederland en online via Blokker.nl. Indien je bij Blokker op het uitgebreide online assortiment 30% inruilkorting wilt ontvangen, kun je een oude pan inleveren in de winkel en krijg je een unieke kortingscode die ingevuld kan worden op Blokker.nl waarna de 30% korting wordt verrekend.

Welke korting krijg ik en op welke pannenseries?

Je ontvangt 30% korting op een echte BK pan als je een oude pan inlevert. De korting geldt op geselecteerde pannenseries van BK.

Krijg ik ook korting als ik geen oude pan inlever?

De korting geldt alleen als je een oude pan inlevert.

Wat versta je onder een oude pan?

Alle oude bak-, braadpannen en kookpannen kunnen meedoen, ongeacht het merk. Een pan is een product waar je eten in kunt bereiden op een warmtebron. Elektrische apparaten doen niet mee met deze actie. Andere pannen (zoals dakpannen, pannenlappen…) doen ook niet mee met deze actie.

Moet ik per se een oude pan van BK inleveren?

Nee, elke oude bak-, braad- of kookpan mag worden ingeleverd, ongeacht het merk.

Waar kan ik mijn oude pan inleveren?

De oude pannen kunnen alleen ingeleverd worden bij deelnemende, fysieke winkels in Nederland.

Als ik de pan na aankoop weer wil terugbrengen, kan ik dan mijn oude pan weer terugkrijgen?

Nee, dat is dan niet meer mogelijk. Alle oude pannen ingeleverd bij Blokker of Marskramer worden verzameld op het distributiecentrum en vervolgens worden deze opgehaald door de Suez Environment.

Heb je vragen over onze producten?

Lees verder

Heb je vragen over
onze producten?

Lees verder

Veilig afgieten sinds 1910 | Bekroond afgieten sinds 1999

Lees verder

Hoe wil jij koken Sinds 1851

Lees verder

een Culinair Pronkstuk ....

Lees verder

Predicaat Koninklijk

Lees verder