Hoe wil jij koken

Van BK naar "hoe wil jij koken"

In 1851 maakte Hendrik Berk in Kampen (BK) melkbussen, potten, pannen en kookgerei in opdracht van particulieren en bedrijven. Veertig jaar later slaagde hij erin, zijn plaatstaal geslagen pannen en trommels van een laagje beschermende email te voorzien. Hij legde daarmee het fundament voor BK, het bedrijf dat nog steeds met groot succes Nederland voorziet van pannen.

Van BK naar 'Hoe wil jij koken'

Blijvende waarde

BK loopt voorop met slimme toepassingen en hoogwaardige techniek. Kwaliteit en gebruiksgemak gaan hand in hand met design en innovatie. Na veel onderzoek en grote investeringen ging het bedrijf in 1963 over tot de fabricage van roestvrij edelstalen pannen. Iets wat in die tijd een ware omslag betekende op kookgebied. Eén van BK’s klassiekers, de BK Karaat, deed zijn intrede. Tot op de dag van vandaag is het een populaire serie waar vele pannenseries op gebaseerd zijn.

Het succes van BK zie je als je een willekeurig keukenkastje in een Nederlands huishouden openmaakt. De producten gaan generaties mee. BK maakt (bekroonde) pannenseries maar ook koksmessen, snijplanken, keukengerei en bestek. Inmiddels zijn onze producten verkrijgbaar van Kampen tot aan China.

Bekijk Brochure

Lees verder

Heb je vragen over
onze producten?

Lees verder

Duurzaam koken met BK!

Lees verder