Skip to main content

SALE – tot 40% korting

Gratis verzending vanaf €50

Gratis retourneren binnen 50 dagen

Recept

Groene Asperges met geitenkaas

Verwen jezelf met deze heerlijke asperges met geitenkaas, knoflook en pijnboompitjes.
20 minuten
Voor 2 personen
Sites-BK-NL-Site

Ingrediënten

  • 350 g groene asperges
  • 50 g pijnboompitten
  • 100 g geitenkaas
  • 2 bosuitjes
  • 1 teen knoflook
  • 1 el oestersaus
  • Peper en zout
  • Olijfolie


Voorbereiding

Stap 1

Rooster de pijnboompitten in een droge pan tot ze goudbruin kleuren. Schep ze vervolgens direct in een schaaltje zodat ze niet verder kleuren.

Stap 2

Was de asperges en snijd de onderste 2 centimeter eraf. Snijd ook de knoflook fijn.

Stap 3

Verwarm een scheutje olijfolie in de koekenpan en voeg hier de asperges aan toe. Laat dit twee minuten smoren en voeg vervolgens de knoflook toe.

Stap 4

Zet het vuur uit en voeg dan de oestersaus toe. Laat dit even mee opwarmen.

Stap 5

Schep de asperges op een bord. Snijd de bosuitjes fijn en verkruimel de geitenkaas. Verdeel het dan over de asperges samen met de pijnboompitjes en wat peper en zout.


global.nocontent