SALE – tot 40% korting
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 50 dagen
Je hebt {0} items toegevoegd
Totaal (incl. BTW)
0,00
Stap 1
Ben gin met het maken van het beslag voor de crêpes. Smelt hiervoor eerst de boter en meng dit met de overige ingrediënten. Voeg als laatste te eieren toe zodat je zeker weet dat ze niet stollen.
Stap 2
Warm wat boter of olie op in een pan en giet hier een dun laagje van het beslag overheen. Bak de crêpes gaar en leg deze vervolgens op een bord onder wat aluminiumfolie.
Stap 3
Voor de sinaasappelsaus wrijf je eerst de suikerklontjes over de schil van de sinaasappels zodat deze de smaak opneemt. Pers de sinaasappels en citroen uit.
Stap 4
Laat vervolgens de suikerklontjes en losse suiker karamelliseren in een koekenpan. Doe dit op laag vuur en houdt het goed in de gaten zodat de suiker niet verbrandt.
Stap 5
Voeg de boter toe en blus dit al met het sap van de sinaasappels en citroen. Laat het even inkoken tot het de dikte heeft van een siroop.
Stap 6
Giet de saus over de crêpes en je kunt aan tafel!
Roestvrijstalen eyecatcher voor smaakvolle gerechten
De ideale partner op inductie