Skip to main content

Lentevoordeel: tot 30% korting op diverse pannensets!

Gratis verzending vanaf €50

Gratis retourneren binnen 50 dagen

Sites-BK-NL-Site

Samen de keuken in 

De lekkerste bakactiviteiten voor het hele gezin

De keuken is zoveel meer dan alleen een plek om te koken. Het is ook dé plek om samen te komen met de familie. Lekker kliederen met de kids, ze voor het eerst leren koken of de lekkerste recepten doorgeven zodat er nog generaties lang van genoten wordt. In de keuken ga je samen aan de slag. 

Sites-BK-NL-Site

De perfecte poffertjes 

Zijn poffertjes het lievelingseten van jouw kinderen? Neem ze mee de keuken in! Gezellig samen mixen, bakken en daarna versieren. Hoe leuk is dat? Onze nieuwe Bourgogne poffertjespan komt hier goed van pas. Deze gietijzeren pan gaat jarenlang mee en kan, net als je favoriete poffertjesrecept, doorgegeven worden aan de kinderen. Heb je nog geen lievelingsrecept voor poffertjes? Probeer die van ons eens! 

Bekijk het recept 
Sites-BK-NL-Site
Bekijk het recept 

Creatief aan de slag  

Samen bakken is natuurlijk ontzettend leuk, maar je creaties versieren is nog véél leuker! Bak een stapel pannenkoeken of een berg muffins, nodig vriendjes en vriendinnetjes uit en ga aan de slag. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Sites-BK-NL-Site

De grote kookwedstrijd

Wie van de familie kan het beste koken? Kom erachter in de grote familie kookwedstrijd! Iedereen maakt iets lekkers en vervolgens wordt alles geproefd. Zo kom je erachter wie de chef van het gezin is.

Sites-BK-NL-Site
global.nocontent