Vacature Marketing Coördinator

Ben jij gebeten door de gezonde keuken? Heb jij zin om je tanden te zetten in een boeiende job binnen een smaakmakend Belgisch bedrijf met internationale activiteiten? Schuif dan mee aan tafel met The Cookware Company.

The Cookware Company produceert en verdeelt gezonde keramische anti aanbak pannen van eigen merken als GreenPan en GreenChef. Daarnaast haalden we de afgelopen jaren verschillende andere sterke merken met groeipotentieel in huis: BK Cookware, bekend om z’n innovatieve kookgerei en bestek, Koninklijke Van Kempen & Begeer dat uitblinkt in exclusief zilveren en verzilverd tafelbestek, en Kochstar, gespecialiseerd in email kookgerei met méér dan 100 jaar ervaring op de teller. Tot slot hebben we ook licenties voor andere gerenommeerde merken in ons bestand.

Ons kookgerei is in meer dan 100 landen verkrijgbaar en wereldwijd telt The Cookware Company meer dan 1.500 medewerkers. Vanuit ons kantoor in Drongen (België) werken wij nauw samen met onze vestigingen in New York, Londen, Hongkong, Tokio en Wateringen. Dankzij die stevige marktpositie én onze focus op technologische innovatie is en blijft The Cookware Company de referentie in de keuken. En daar mag jij niet ontbreken!

The Cookware Company zoekt een Marketing Coördinator voor o.a. BK & Gero

Dit ben jij:

 • Je het een WO opleiding op zak
 • Je hebt 2-3 jaar ervaring binnen marketing en digital
 • Je hebt ervaring met en bent een kei in het begeleiden van projecten alsook het coördineren & organiseren van marketing activiteiten.
 • Je bent perfect in staat om een creatief idee tot in detail tot uitvoer te brengen.
 • Je wil graag creatief mee denken over merk activaties en deinst er niet voor terug om soms zelf ook content te schrijven.
 • Je kan je verplaatsen in onze verschillende doelgroepen en voelt haarfijn aan wat consumenten willen horen, lezen of zien.
 • Je communiceert vlot in het Nederlands & Engels. Je werkt gestructureerd en hebt oog voor detail.
 • Je bent een sociaal dier en een echte teamplayer, maar je kan ook goed zelfstandig werken.
 • Je beschikt over doorzettingsvermogen en bent enthousiast & ondernemend.

Dit zoeken wij:

 • Je maakt deel uit van het Marketing Team & bent verantwoordelijk voor de perfecte doorvertaling van onze merken richting alle marketing kanalen.
 • Je ontwikkelt in overleg met de Marketing Manager een marketing kalender voor onze merken & draagt zorg voor een perfecte executie hiervan.
 • Je denkt creatief mee over campagnes, werkt ze uit, maakt analyses en denkt zo mee om onze marketingstrategieën verder te optimaliseren.
 • Je stelt briefings op voor verschillende partijen waaronder het interne creatieve team, fotografie alsook eventuele externe partijen.
 • Als rechterhand van de Marketing Manager ben je de spin in het web en fungeer je als centraal aanspreekpunt voor diverse projecten op het gebied van marketing, communicatie, content, PR & partnerships. Denk hierbij aan:
  - POS & Display ontwikkeling
  - Beurs verantwoordelijk
  - Klant specifieke activaties, promoties & demo’s
 • Je werkt nauw samen met verschillende afdelingen waaronder het digitale team, e-commerce, creatie en sales.

Ben jij de collega die wij zoeken?

Begin je al te watertanden? Goed nieuws! Wij hebben in Wateringen niet alleen een comfortabele stoel en een pak uitdagingen voor je klaarliggen, maar ook een niet te versmaden pakket arbeidsvoorwaarden. Je wordt bovendien met open armen ontvangen in een enthousiast, professioneel team én je krijgt alle kansen om je expertise en persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen. Zo kun jij samen met ons je stempel drukken op de keuken van vandaag en morgen!

Je wordt bovendien met open armen ontvangen in een enthousiast, professioneel team én je krijgt alle kansen om je expertise en persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen en een directe impact te maken in de keuken van vandaag en morgen. Klinkt goed? Laat van je horen! [ sofie.knockaert@cookware-co.com ]