Als je duurzaam wilt koken, draait het om kwaliteit.

In één familie hebben oma, moeder en dochter BK op het fornuis staan. Het succes van de pannenseries zie je als je een willekeurig keukenkastje in een Nederlands huishouden openmaakt. De producten gaan generaties mee, dus het komt nog steeds voor dat een roestvrij edelstalen pan uit de jaren ‘60 serie Karaat naast een innovatieve Wokarang staat.

Families geven elkaar pannen en keukenhulpen door, omdat je als student of jonge zelfstandige ook een start moet maken in je eigen keuken.

Aandacht voor de wereld

BK is een betrokken producent. Vriendschap en familiebanden zijn belangrijke waarden, net zoals aandacht voor de wereld om ons heen. De duurzaamheid van producten is een optelsom van hoge kwaliteit grondstoffen en innovatieve productie. BK houdt de kwaliteit van de producten nauwgezet in de gaten.

Bij de productie wordt erop gelet dat dit op een verantwoordelijke en veilige wijze wordt gedaan. BK is aangesloten bij BSCI, een organisatie die als doel heeft wereldwijd de arbeidsomstandigheden in productieketen te verbeteren.

Heb je vragen over
onze producten?

Lees verder

Veilig afgieten sinds 1910 | Bekroond afgieten sinds 1999

Lees verder

Hoe wil jij koken Sinds 1851

Lees verder

een Culinair Pronkstuk ....

Lees verder

Predicaat Koninklijk

Lees verder