SALE – tot 40% korting
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 50 dagen
Je hebt {0} items toegevoegd
Totaal (incl. BTW)
0,00
Stap 1
Verwijder de uiteinden van de broccoli. Was de broccoli en snijd in roosjes. Snijd de stronk in kleine stukjes.
Stap 2
Breng in een pan de wijn met zout aan de kook, als de wijn kookt, voeg de broccoli toe en kook de groente in circa 10 minuten gaar.
Stap 3
Splits het ei en roer de eierdooier los met 3 eetlepels van de slagroom.
Stap 4
Giet de broccoli af, bewaar 1,5 dl van het kookvocht.
Stap 5
Breng het kookvocht met de slagroom aan de kook.
Stap 6
Haal de room van het vuur, laat deze even afkoelen en roer het ei- roommengsel erdoor.
Stap 7
Breng de saus op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
TIP
Doe de broccoli terug in de saus (de saus mag niet meer koken) en roer even door.
Oersterke pan voor de lekkerste en gezonde gerechten
Populair en praktisch
Voortreffelijk en energiezuinig