SALE – tot 40% korting
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren binnen 50 dagen
Je hebt {0} items toegevoegd
Totaal (incl. BTW)
0,00
Stap 1
Bak de spekjes in 5 minuten langzaam uit op laag vuur in een Bourgogne braadpan. Bestrooi de vleesblokjes met peper en zout.
Stap 2
Draai het vuur hoger en bak het rundvlees 3 minuten met de spekjes mee.
Stap 3
Voeg de ui, knoflook en wortel toe en bak 2 minuten mee.
Stap 4
Roer de tomatenpuree door het gerecht en bak alles nog 2 minuten.
Stap 5
Voeg al roerende de wijn en runderfond toe en breng het gerecht tegen de kook.
Stap 6
Stoof de Boeuf Bourguignon in circa 2,5 uur gaar op heel laag vuur. Roer af en toe.
Stap 7
Voeg de sjalotjes en champignons na 2 uur stoven bij het gerecht en laat ze meestoven tot het vlees gaar is.
Stap 8
Serveer met stokbrood en rijst.
TIP
Gebruik een warmhoudplaatje om de stoofpot heel langzaam te garen. Of zet hem op de allerkleinste pit van je fornuis.
De pan voor de echte Bourgondiër
Klassiek en culinair