Bezorging

Status van je bestelling

Je ontvangt per e-mail een verzendbevestiging wanneer je bestelling wordt verstuurd vanuit ons magazijn. Je kunt jouw zending hier https://bkcookware.shipup.co/ volgen door jouw ordernummer of jouw e-mailadres en postcode in te vullen die in de orderbevestiging staat vermeld.

Bezorging aan huis door DHL4You

Als je tijdens werkdagen (ma t/m vr) voor 16:00 uur bestelt, heb je jouw bestelling binnen 3-4 werkdagen in huis.
Let op: DHL bezorgt niet op zondag en maandag.

Levertijd

The Cookware Company BV werkt voor de bezorging van jouw bestelling samen met DHL4You, een bedrijfsonderdeel van DHL. Samen streven wij ernaar om de bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Wanneer je onverhoopt niet thuis bent op het moment van bezorging, dan zal de bezorger proberen het pakket bij de buren aan te bieden. Als de buren het pakket in ontvangst hebben genomen, zal de bezorger een kaart bij jou in de brievenbus doen met daarop het huisnummer waar het pakket is afgeleverd. Als de buren ook niet thuis zijn dan krijg je een kaart in de brievenbus met daarop een code. Met deze code kun je dezelfde dag nog via de website DHL bezorger gemist aangeven waar en wanneer je het pakket wilt ontvangen. Je kunt dan kiezen uit verschillende dagen en tijdvakken (zowel overdag als 's avonds). DHL zal in Nederland maximaal 4 pogingen doen om je pakket te bezorgen. Lukt het niet om het pakket te bezorgen? Dan wordt de bestelling naar ons teruggestuurd.

Tip: Ben je niet vaak thuis? Laat jouw bestelling dan afleveren op het werk, bij familie of bij kennissen!

Bestelling afhalen

Het is helaas niet mogelijk om bestellingen op te halen in ons magazijn.

Zie voor meer informatie de Algemene Voorwaarden.

Voor de andere EU landen zie onderstaande tabel:

Land Leveringstermijn
Westelijk Europa 5 werkdagen
Finland, Hongarije, Italië, Polen, Spanje, Slowakije, Tsjechië, Estland, Letland, Litouwen, Portugal, Slovenië, Bulgarije, Roemenië 7 werkdagen
Cyprus, Griekenland, Malta 9 werkdagen

Let op: Wanneer bij een product vermeld staat dat deze "uitverkocht" is, kunnen de levertijden wat langer zijn.