Past in elke keuken

Supreme

Supreme

De BK Supreme zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium, dit maakt de pannen super hard. De pannen hebben een sterke anti-aanbaklaag waar niet in blijft kleven. De sierlijk hol gegoten greep ligt lekker in de hand en wordt minder snel warm tijdens het bakken. De BK Supreme pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie en in de oven tot 230oC. Na gebruik kunnen de pannen eenvoudig worden gereinigd in de vaatwasmachine. Vanwege de hoge kwaliteit van de pannen en de sterke coating geldt er een garantie op deze koekenpannen van 10 jaar.

Oersterk en slijtvast

De BK Supreme zijn een must have voor iedere hobbykok. De sierlijke hol gegoten greep ligt lekker in de hand en wordt minder snel warm tijdens het bakken. Door de anti-aanbaklaag bak je in deze pannen vetarm. Door de combinatie van materialen heb je met de BK Supreme pannen jarenlang bakplezier

Hard materiaal

Jarenlang bakplezier doordat de panbody bestaat uit hard geanodiseerd aluminium.

Sterke anti-aanbaklaag

De pannen hebben een sterke anti-aanbaklaag waardoor je vetarm kunt bakken, zonder dat je gerecht blijft plakken.

Ergonomische rvs holle greep

De pannen zijn voorzien van een sierlijk ergonomische greep. De greep is hol gegoten zodat deze minder snel warm wordt tijdens het bakken.

Full steel bodem

Goede prestaties op inductie door de full steel bodem. De bodem is tevens krasbestendig wat krassen op de kookplaat voorkomt.

Alle warmtebronnen

Deze pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen inclusief inductie en de oven tot 250˚C.

Hoe wil jij koken?
Kies warmtebron:

Heb je vragen over
onze producten?

Lees verder

JE BENT ELKE DAG EEN ANDERE KOK ...

Lees verder

HOE WIL JIJ KOKEN SINDS 1851

Lees verder