Royal Collection

Royal Collection

BK | Royal Collection

In ambachtelijk gegoten gietijzeren pannen bereid je de lekkerste stoofschotels en kun je je vlees perfect aanbraden en dichtschroeien. Het gietijzer kan zeer heet worden, dat perfect is voor het aanbraden van vlees. Bovendien houdt gietijzer de warmte lang vast, zo kun je je gerecht lekker lang laten sudderen. De deksel is aan de binnenzijde voorzien van ringen, hierdoor wordt het kookvocht gelijkmatig over het gerecht verdeeld.

BK Royal Collection

BK is voorloper op het gebied van onder andere geëmailleerde pannen. In de Royal Collection zie je de ervaring, traditie en vakmanschap van BK terug. De pan is ontworpen door de top ontwerpers van BK en staat prachtig op het fornuis maar ook op een chique gedekte tafel.

DE KROON
De kroon op het deksel is een verwijzing naar het Nederlands koningshuis, maar ook de oranje kleur is een knipoog naar de Oranjes.

LIMITED EDITION
Er zijn slechts 165 exemplaren van deze bijzondere braadpannen gemaakt. De BK Royal Collection is exclusief verkrijgbaar via www.bk.nl.

BEKROOND

De braadpan heeft een prachtig oranje kleur, de kleur van het Nederlands koningshuis. Bovendien is de deksel bekroond met een prachtige knop in de vorm van een kroon.

AMBACHTELIJK GIETIJZER

De braadpan is vervaardigd uit ambachtelijk geproduceerd gietijzer in Frankrijk.

FUNCTIONEEL

De deksel is niet alleen prachtig om te zien, de ringen aan de binnenzijde maken de deksel functioneel; het opkomend kookvocht wordt gelijkmatig verdeeld over je gerecht.

HYGIËNISCH

De room wit geëmailleerde binnenkant met haar gladde oppervlak voldoet aan de hoogste hygiëne- en voedingsnormen.

ALLE WARMTEBRONNEN

De gietijzeren pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie.

Hoe wil jij koken?
Kies warmtebron:

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Heb je vragen over
onze producten?

Lees verder

JE BENT ELKE DAG EEN ANDERE KOK ...

Lees verder

HOE WIL JIJ KOKEN SINDS 1851

Lees verder