Ultieme kookbeleving voor de passievolle kok!

Pure Steel

Pure Steel

De ultieme kookbeleving voor de passievolle kok! Echte kookexperts weten; pannen gemaakt van plaatstaal schroeien de ingrediënten aan de buitenkant perfect dicht, zodat er een karamellisatie ontstaat. Door deze reactie blijven de natuurlijke sappen in de ingrediënten. Het resultaat; altijd knapperig bruin van buiten, sappig en mals van binnen. De BK Pure Steel pannen hebben een zeer efficiënte en snelle warmtegeleiding. Het dichtschroeien van vlees gaat moeiteloos en razendsnel.

NATUURLIJKE ANTI-AANBAKLAAG

Door het dagelijks gebruik van de BK Pure Steel pan bouw je natuurlijke en oersterke anti-aanbakeigenschappen op, dit wordt de patina-laag genoemd. Bij deze pan geldt: hoe vaker je de pan gebruikt, hoe beter hij wordt.

BAKKEN OP HOGE TEMPERATUREN

De pannen hebben een zeer efficiënte en snelle warmtegeleiding. Het dichtschroeien van vlees of aardappelen gaat moeiteloos en razendsnel.

DUURZAAM

Plaatstalen pannen zonder anti-aanbaklaag zijn onverslijtbaar, beter voor de gezondheid en gaan een leven lang mee.

MAKKELIJK IN GEBRUIK

Na gebruik spoel je de pan eenvoudig met heet water en een afwasborstel af. Maak de pan altijd direct droog voordat je de pan opbergt.

Kies warmtebron:

Heb je vragen over
onze producten?

Lees verder

JE BENT ELKE DAG EEN ANDERE KOK ...

Lees verder

HOE WIL JIJ KOKEN SINDS 1851

Lees verder