Culinair karakter, innovatieve technologie

Infinity

Infinity

De BK Infinity staat garant voor jarenlang bakplezier vanwege het gebruik van hoogwaardige materialen en technieken. De koekenpan is bewerkt met superieure titanium delen die ervoor zorgen dat het zachte aluminium een ultra-harde laag krijgt. Het resultaat: een vier keer hogere krasbestendigheid zodat de bodem van de pan bestand is tegen metalen keukenhulpen. Bovendien zorgen de titanium delen voor extreem goede anti-aanbakeigenschappen. Door de unieke vorm van de greep zijn de pannen stapelbaar. De ergonomische koudgreep is ovenbestendig tot 160°.

TITANIUM COATING

De pan is bewerkt met superieure titanium delen die ervoor zorgen dat het zachte aluminium een ultra-harde anti-aanbaklaag krijgt.

4 x HOGERE KRASBESTENDIGHEID

De combinatie van de versterkte toplaag en de beste anti-aanbaklaag resulteert in een 4x hogere krasbestendigheid en extreem goede anti-aanbakeigenschappen.

STERKE ANTI-AANBAKLAAG

De pan is opgebouwd uit meerdere lagen. De toplaag is de hoogwaardige Teflon® Platinum Plus anti-aanbaklaag. Deze laag is vrij van zware metalen, nikkel-vrij en PFOA-vrij geproduceerd.

RUIMTEBESPAREND

Door de unieke vorm van de greep zijn de pannen stapelbaar. Dit bespaart ruimte in je keukenkast.

FULL STEEL BODEM

Goede prestaties op inductie door de full steel bodem. De bodem is tevens krasbestendig, dit voorkomt krassen op de (inductie)kookplaat.

Hoe wil jij koken?
Kies warmtebron:

Heb je vragen over
onze producten?

Lees verder

JE BENT ELKE DAG EEN ANDERE KOK ...

Lees verder

HOE WIL JIJ KOKEN SINDS 1851

Lees verder