Een koninklijk pronkstuk

Royal Dutch Oven

Royal Dutch Oven - Een koninklijk pronkstuk

Royal Dutch Oven, een uniek exemplaar in de keuken. Deze gietijzeren braadpan is van zeer hoogwaardig 100% gerecycled zuiver ijzer gemaakt. Het deksel heeft een speciaal "druppelreliëf" aan de binnenzijde voor een excellent kookresultaat.

BK Royal Dutch Oven

De vorm van de pan is afgeleid van de Yuanbao. Een oud Chinees betaalmiddel. Nu is het een geluksmunt, die staat voor welvaart en voorspoed. Deze zware gietijzeren braadpan is van hoogwaardig 100% gerecycled zuiver ijzer gemaakt. Op de bodem staat een speciale Chinese uitdrukking, dat betekent: “Overal ter wereld houden mensen van lekker eten en drinken; laten we hier met elkaar van genieten!” Het patroon op de keramische deksel is ontworpen door één van de meester-schilders van Royal Delft en voorzien van een prachtige Delfts blauwe pauw, een symbool van geluk en schoonheid.

MADE IN HOLLAND

De gietijzeren pannen worden vervaardigd in Nederland.

KONINKLIJK

De kennis en vaardigheden van drie Hollandse bedrijven komen samen in de Royal Dutch Oven. Alle drie hebben zij een rijke historie in Nederland.

SPECIAL DESIGN

Het design is gebaseerd op de Yuanbao, een oud Chinees betaalmiddel.

SUPERIEUR/DUURZAAM

De ambachtelijke geproduceerde en zware braadpan. van superieure kwaliteit, garandeert een perfecte warmtebeheersing in de pan.

ORIGINEEL DELFTS BLAUW

Het patroon is door één van de meester-schilders van Royal Delft geschilderd.

Hoe wil jij koken?
Kies warmtebron:

Heb je vragen over
onze producten?

Lees verder

JE BENT ELKE DAG EEN ANDERE KOK ...

Lees verder

HOE WIL JIJ KOKEN SINDS 1851

Lees verder