Slim en Superieur

Chinese Wok

Oosterse delicatessen worden met gemak bereid in deze Chinese wok!

Deze wokpan valt op door de slimme vormgeving. De moderne greep op de deksel zorgt dankzij de ergonomische vorm niet alleen voor een goede grip op het deksel, maar maakt het deksel nu juist zo uniek. Zet de knop open of dicht om de hoeveelheid stoom in de Wok te reguleren.
  • Reddot Desing Award

    Voor slimmigheid, innovatie en het herkenbare Nederlandse design is de Red Dot Design Award toegekend aan de Chinese Wok. De moderne greep op de deksel zorgt dankzij de ergonomische vorm niet alleen voor een goede grip op het deksel, maar maakt het deksel nu juist zo uniek. Zet de knop open of dicht om de hoeveelheid stoom in de Wok te reguleren.
  • Stoomknop

    Met de speciale knop kun je de hoeveelheid stoom in de wok zelf reguleren, door hem open of dicht te zetten.

3-Ply

Het materiaal (twee lagen roestvrij edelstaal met daartussen een laag aluminium) zorgt voor een perfecte warmtegeleiding waardoor het gerecht gelijkmatiger heet wordt en minder snel aanbakt.

Reliëfbodem

Het reliëf zorgt voor een perfecte vetverdeling en daarmee voor een perfect bakresultaat. Het snel en op hoge temperatuur aanbraden van bijvoorbeeld een stuk vlees gaat perfect in deze wok.

Unieke stoomknop

Met de speciale knop kun je de hoeveelheid stoom in de wok zelf reguleren, door hem open of dicht te zetten.

Levenslange garantie

De levenslange BK garantie dekt fabricagefouten en/of fouten in gebruikte grondstoffen voor de levensduur van het product.

Accessoires

Voor de Chinese wok 36 cm zijn een stomerinzet en een rooster los verkrijgbaar.

Hoe wil jij koken?
Kies warmtebron:

Heb je vragen over
onze producten?

Lees verder

JE BENT ELKE DAG EEN ANDERE KOK ...

Lees verder

HOE WIL JIJ KOKEN SINDS 1851

Lees verder