Skip to main content

Nu gratis bestekset bij Bourgogne!

Gratis verzending vanaf €50

Gratis retourneren binnen 50 dagen

Recept

Aziatische noodles met biefstukpuntjes

Wil je een snelle maaltijd op tafel zetten na een drukke dag? Dan zijn deze noodles de uitkomst!
20 minuten
4 porties
Sites-BK-NL-Site

Ingrediënten

400 g biefstukpuntjes

240 ml teriyakisaus

250 g noodles naar keuze

2 rode uien

200 g champignons

200 g groene asperges

1 lente-ui

Wokolie

250 g sugar snaps

1 rode paprika


Voorbereiding

Stap 1

Snijd eerste alle groenten: de uien in halve ringen, champignons in kwarten, paprika in repen en asperges door de helft. Snijd ook de puntjes van de sugar snaps.

Stap 2

Bereid de noodles voor volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat staan in de pan.

Stap 3

Verwarm wat olie in een wok en bak de biefstukpuntjes in een minuut rondom aan. Haal deze vervolgens uit de pan en zet apart.

Stap 4

Verhit opnieuw wat olie in dezelfde pan en wok de ui, champignons, asperges, paprika en sugar snaps beetgaar. Voeg dan de teriyakisaus toe en wok nog twee minuten.

Stap 5

Schap het biefstukmengsel samen met de noodles in een kommetje. Garneer met fijngesneden lente ui.

global.nocontent